MY CREW

cara pendapatan melalui blog!!


hye suma... mlm nieyh dengan rushingnya sham-inn ingin menyampaikan 1 berita wt kekwn suma...
berita baekk psal dunia blog... hehe.... msty suma menjadi tnda tnya kn..?? rilek2... saba2...
kawal diri anda sumaa... he2... ok lah... sham-inn jejalan ke hulu ke hilir terjmpa artikel nieyh...
msty besh lau bc... penting gak untuk blogger-blogger sekalian...
ehehe...


ok laa... blog n google slalu dikaitkan kn...??
btol kenyataan yg diberikan tuh... google mempromosikan iklan2 nya dlm blog2 kalian lah...
kalau xde blog, hmpir 70% kerugian akan google dpt... bnyk kn..
so thnax blogger-blogger skalian... hehe.... ok cket2 dah la sham-inn bersongeh eaa...
hehe...

-Nilai sesebuah blog boleh mencecah sehingga jutaan ringgit! Blog yang paling mahal pernah dijual adalah Bankaholic.com. Ianya dijual pada harga USD12.4 juta! Blog yang berusia seminggu pun boleh bernilai ribuan ringgit!
  
    •        Pendapatan pasif harian dan bulanan!
    • ·      Boleh mencuba produk baru dengan PERCUMA daripada jenama terkenal!
    •        Dibayar dengan jumlah tertentu hanya untuk mencuba dan review produk.
    • ·      Kemungkinan besar anda akan mempunyai follower dan peminat tersendiri. Dikenali  ramai!
    • ·    Anda boleh buat duit walaupun dengan menceritakan apa yang anda lakukan seharian di rumah termasuk memasak :p
    • ·     Kebebasan untuk blogging di mana jua anda berada, tetapi duit daripada blogging masih lagi berjalan!

OK... XPUAS ATY KN BLE BC NIEYH... SO CLICK SINI...
BC BG ABES... UNTUK KEBAIKAN BLOGGER JGK!! Hehe.....
akademik blog

sekian wasalam -SN

5 ulasan:

wida berkata...

baca info di sini..

multibrand.biz berkata...

Terima kasih anda telah berkunjung dan komentar di blog saya.
Saya telah follow blog anda di Google Friend Connect. Silakan follow balik.
Terima kasih.

http://multibrand.biz

s0ggyBloggErs berkata...

wida : adeii... dah tgk.. tp teman pn still owg bwu gak.. hehe...

multibranz : welcome2... on my way dah nieyh nk follow.. hehe...

Ujang9897 berkata...

newbie...hehe..aku masih belajar

apezs shah berkata...

salam


hehe template blog ni sama dengan saya satu ketika dulu.. baru 2mggu tukar.. hehehe... follow here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...