MY CREW

Kedai Superhero in town

 
Hye sume.. Salam sumer.. hehe.. Hari ini sham-inn nk bicara dari hati ke hati tntg satu concept store niey... hehe... this is my review about this concept store.. STYLO GILA! ehehh.... ops!
mula2 sham-inn nk bg cket penghormatan kt pakcik Google kerana... jeng3... kerana menyediakan gambar-gambar yg di uploadkan kt dlm page sham-inn yer.. sesapa pnya owner gambar niey.. mnx maap la yer curik gambar niey kt pakcik Google kita tu... hehe...

sham-inn sbnarnya ary niey jejalan ngn mmber2 kt pavilion.. hehe.. jejalan jer la.. bkn shopping-shopping pn... alah nma pn jejalan.. in omputihnya, window shopping... hehe... walaupun berkali-kali dah msok kl tp xpenah nak singgah kt kdai niey.. eh, lupa lak nk bgtau nama kedai niey... DC CONCEPT STORE .. heehe...
nma pn dah gempak kn... kedai yg simple designnya + barang2 stylo... hehe... korunk leyh la jenguk2 kedai nieyh yer.. kt Pavilion tingkat 3 yer... heehe... sape yg xbli rugi.. ops, me pn dah terbeli jgk.. xthn ler tgk bebarang dye.. jgn risau yer.. laki, pompuan, n bdk kecik pn ada... n siap ada jual costume lagi.. jom suma!
dan juga... mainan diorang.. hadoii.. cm nk bli 1 kedai pn ada.. hehe...


The Fashion

The Accessories
Gambar Hiasan

Gambar Hiasan

Gambar Hiasan
p/s : Toys niey mmg la gambar hiasan.. tp kt kedai betul tu ade la toys cm gini gak.. hehe.. -SN

5 ulasan:

CikNiza berkata...

peerrrggghhhhhhhhhh...stailooo laaa..
tang batman tu smart gile..huhu

s0ggyBloggErs berkata...

cik niza : haaha... xmasok dalam lg.. asa mcm xmo kuar dari kedai tue.. hehe..

miZ sWiequOte berkata...

ak de msok ari 2..huuu...mmg stylo...gempak habis...

DaK CoMoT berkata...

kasot tuh...haishhhh kalau la kat rumah ada satu almari penuh kasot...alangkah bahagianyaa...hahaa

Gadish Lollipop berkata...

smart sngt . btw . u have been tagged .:) check out my bloggie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...