MY CREW

Oh! Header free n menarik!!


Aku ary niey ttbe lak ada mood nk berstory ngn kekwn suma...
Aku pn xde la pndai sgt berstory n aku pn still baru g dlm dunia pemblog-an niey...
Apa yg menarik psal blog2 niey adlah kekwn n kita leyh make-up kite pnye page sndiri kn...
Sshnya nk wt mukadimah niey... hehe....
Aku bwu start blog nieyh dah 4-5 ary so i`m doin a favour kt someone nieyh...
Dye niey semat owgnya.. ensem n macho... ada cket rahsia nk btau sal dya nieyh...
Dulu dya MODEL QUIKSILVER tau...
haa.. ensem x ensem la owgnya kn smpai jadik model2 nieyh... hehe...
Dya lah bnyk mmbantu aku dlm pembikinan blog aku n tips2...
Hehe... g pn aku knal dye dr kecik g... xsilap aku, aku knal dye dr darjah 6 g...
Skunk aku dah pn bleyh mengundi kn... so bpe lme la aku knal dye kn...
Hehe.... nah tgk cket aku pnye header niey...


 


dye lah wt.... hehe... menarik g.... dye wt free jer....
bkn tuk aku sowg.... tp rmai g dye wt....
nk knal orangnya....??
nk mnx pertolongan dr dya...??
click jer kt cnie...
inilah sahabat aku....
sekian...  -SN

3 ulasan:

dyea irdina berkata...

selamat jd blogger...salam kenal

s0ggyBloggErs berkata...

salam kenal... hehe... tenks...

Mikeon9 berkata...

boleh tahan. insyallah saya ada contest yang berhadiahkan free header design masih dirangka. kalau berminat,nanti boleh la rajin-rajin singgah ke blog saya :D

My Popular Entry: Stalker itu menakutkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...