MY CREW

tips first nyte!! 18++

hye ladies n gentleman out there... in malaynya... salam satu blogger sedunia.... hehe...
first of all... sham-inn nk mnx maaf yer kt kekwn sume sbb da lme x update...
sham-inn p jejalan kt joho 2 ary nieyh... ary nieyh blek bwu bertandang blek
di muka bumi key ell nieyh... hehe...
haaa..... ary nieyh sham-inn nk bg tips2 kesihatan untuk umum....
mau yg tua atau muda.... bg yg muda kita bc je la... bg yg nk on ujung tahun nieyh
bc bg phm okey!!... haha... bg yg sudah berkahwin.... bc jer laa.... kot2 ade rezeki tmbah lg 1....
huahuaaaa.....
nk lyn tips2 nieyh....??
zasss......layannnn............... -SNTips ini sangat sesuai digunakan pada malam pertama. Pada malam pertama, lebih-lebih lagi untuk melakukan persetubuhan dengan pasangan isteri yang masih dara merupakan suatu cabaran yang terpaksa ditempuh dengan sabar oleh pasangan pengantin.
Persetubuhan yang dimaksudkan untuk memecah dara perlu dilakukan dengan lemah lembut dan bertimbangrasa. Ini akan menolong meminimakan rasa kesakitan isteri sewaktu dara terkoyak menerusi tusukan pertama.
Cara yang disarankan oleh orang Melayu ialah, suami duduk bersila setelah melakukan istimta’ yang secukupnya. Isteri didudukkan menghadap suami dalam keadaan mencangkung dan farajnya berada di atas zakar.
Di sepanjang posisi ini dilakukan suami tidak memainkan peranan yang aktif, tetapi hanya mencumbu dan membelai isteri bagi meningkatkan kenikmatannya.
Zakar dihalakan ke arah lubang faraj, kemudian isteri akan memasukkan zakar ke dalam liang farajnya dengan memandukannya dengan tangannya dan kemudian menekan farajnya ke arah kepala zakar dan memasukkan zakar sedikit demi sedikit. Isteri akan berada di dalam keadaan nikmat dan sakit yang meningkat dan menurun semasa proses memecah dara. Isteri akan membuat pilihan, dia akan menekankan farajnya agar zakar masuk lebih dalam apabila nikmat yang dirasainya lebih hebat dari kesakitan. Isteri akan berhenti sejauh mana dia merasa kesakitan lebih hebat dari kenikmatan. Bila kenikmatan meningkat kembali, dia akan menyambung kerjanya itu, agar zakar dapat masuk lebih dalam. Dengan cara ini akhirnya dara terkoyak, dan kemudian persetubuhan akan diteruskan dalam posisi yang lain atau dihentikan lalu dilakukan pada masa yang lain.
Kenikmatan pada isteri masa memecah dara itu dapat ditingkatkan dengan cumbuan dan rangsangan dari suami ke arah buah dada, pinggang, tengkuk, leher, mulut dan telinga isteri. Dalam ertikata lain, suami perlulah melakukan cumbuan yang berterusan agar isteri itu lupakan dirinya dan kesakitan. Menghisap lidah isteri adalah amat baik dilakukan pada ketika itu.

Sedikit tips yg berkesan: Ia memang sangat sesuai digunakan ketika memasukkan zakar ke dalam faraj isteri buat kali pertama. InsyaAllah sangat nikmat, lagi-lagi jika suami isteri melakukan french kiss ketika proses tusukan zakar ke dalam faraj.

amcam kekwn...?? haha....

6 ulasan:

jaa64 berkata...

ehem2,mantap punya post =p

s0ggyBloggErs berkata...

jaa : hehe... nieyh ilmu pengetahuan... haha....

Mohamad Firdaus Bin Mohd Asror berkata...

hahaha..lemau lutut!!

sham-inn berkata...

daus : haaha... nieyh entry awal2 dlu... dah lame la gile...

health berkata...

hanya untuk 18 th ke pinggir... heee

s0ggyBloggErs berkata...

health : yup2... bwh umo xleyh bc.. nty nk test lak.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...