MY CREW

GA = Aku, dia & vintage....

KOM and TYPEWRITER
 
Haa tudiaaa... maih2 tgk2... bc tajuk pn dah besh kn... hehe.. vintage oh vintage... hehe...
edit oh edit... besh kn... hehe... sham-inn bc smlm tros xleyh tdo bc psal GA nieyh... hehe... besh siot...
hehe... haaa, pakcik-pakcik, makcik-makcik, abg, adik n ladies2... yg mna berminat leyh la join GA nieyh...
hadiah...?? hehe... amat lumayan.... cerr korunk click KAMARUKOM nk info selanjutnye... hehe...

setiap GA msty ada syarat2 nya kn... hehe... usha lah cket yer....


1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
**get it?**
4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 5 MAC 2011 25 FEB 2011 wokey...
**b4 wa blk msia nk end kan contest**
10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

jom review first price lak nk..?? 
jeng3~~


perhh... first prize tuh beb.. walaaweiii... hehe.... amacam..? hot x 1st prize.. hehe... g pn ade jgk utk tempat ke-2 and ke-3.. jgn risau yer...

Jom review sham-inn pnye gambar yang akan dipertaruhkan nk...hehe... lg 1, sham-inn edit 2 gambar..
calon-calonnya.........

1.....
Gambar di event JOHO..


2.....

Gambar di ambil di sekitar negeri JOHOR...


p/s : maaf la yer gambar besar2... sng nk tgk cket... hehe...
--- Niey jer yang sham-inn pertaruhkan dlm GA niey... hehe...
     ok x..? hehe... haa, sham-inn akan tag 3 org rakan sham-inn yang sememangnya kaki2 photoshop..
     hehe... peace~~


sham-inn dah informkn kt dowg dah... hehe... -SN
JOM TGK HASIL SEMUANYA DI BAWAH NIEY.....
__
v
v
v
v
v
v
v




Dari Hati Ikhlas,
~SHAM-INN~

8 ulasan:

abgteror berkata...

ok la tuh...lau aku wat genti da bagi kou menang.....hehehe....peace!

hot topik:
BUFFERED EARNING NUFFNANG: Celcom Great Sales (BLU...

Inspirationalefeks berkata...

nsib bek sempat join gak :P .. ahahaha .btw, nice picture, tapi kat malaysia jarang aku nmpk orang guna van VW tu . tu utk orang minat gig!.. hehe.. change pop up comment kat setting .. senang sikit nak comment

s0ggyBloggErs berkata...

abgteror : haaha.. tenks2....
Inspiratiion : hehe... yupp, niey gig JOHO kt JB ary 2... tenks...

kamarukom berkata...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

eRza farEeha berkata...

gud luck!!..hehe

sham-inn berkata...

kamarukom : tenks.. hehe...
erza : hehe... tq.. gd luck 2 u 2...

.: iEyLa :. berkata...

wah...kreatif2..
sure menang ni...
suke giler 2nd pic tu...
memang vintage r..

Dilla Nur berkata...

gud luck ye...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...